Carlo en Irene presenteren Musical Awards Gala 2011

Zondag 2 oktober presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors live vanuit het DeLaMar Theater Amsterdam in een speciale uitzending van Life 4 You het John Kraaijkamp Musical Awards Gala 2011. RTL4 zendt het feestelijke gala met de aankomst van de sterren over de rode loper en de uitreiking van Nederlands belangrijkste musicalprijzen live uit.

Het twaalfde John Kraaijkamp Musical Awards Gala, vanuit het prachtige DeLaMar Theater in Amsterdam, is wederom een groots opgezette show met exclusieve fragmenten van het nieuwe musicalseizoen. In totaal worden op het gala 22 prijzen uitgereikt: negentien John Kraaijkamp Musical Awards, de Oeuvreprijs en de Publieksprijzen voor beste grote en kleine musical.

Voor de prijzen komen dit jaar makers en spelers van negen grote en zeven kleine producties in aanmerking. Bij een grote musical staan ten minste zestien castleden op het toneel, bij een kleine musical maximaal vijftien.

De grote musicals: La Cage Aux Folles, Petticoat, We Will Rock You en Zorro (Joop van den Ende Theaterproducties), Dokter Dolittle, Legally Blonde en Spamalot (V&V Entertainment),Kruimeltje (Rick Engelkes Producties) en Soldaat van Oranje (New Productions).

De kleine musicals: 1953 De Musical (Van Hoorne Theaterproducties), Herinnert U Zich Deze Nog?! (Harry Kies Theaterproducties), Je Anne (Mark Vijn Theaterproducties), Spring Awakening (Stichting M-Lab), Toon (V&V Entertainment), Urinetown (Joop van den Ende Theaterproducties) en Volendam de Musical (De Graaf & Cornelissen Producties).

De nominaties en de uiteindelijke winnaars worden gekozen door een commissie van tweehonderd leden die bestaat uit docenten van theateropleidingen en -instituten, winnaars van een Musical Award, producenten en publiek.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies