Cast ‘We Will Rock You’ viert 250e voorstelling

De cast van We Will Rock You’ vierde vandaag in Walibi Holland de 250e voorstelling van de rockmusical. De cast beleefde een spannende rit in de vernieuwde achtbaan Speed of Sound waar voor deze gelegenheid speciaal de legendarische muziek van QUEEN te horen was in de achtbaan!

De achtbaan met hierin o.a. John Vooijs, Martin van der Starre, Floortje Smit en Paul Donkers vetrok met het nummer ‘We Will Rock You’, ging over de kop met ‘Bohemian Rhapsody’ en kwamen als helden terug met het nummer ‘We Are The Champions.’ Ook ontvingen ze van de Walibi mascotte een heuse World Cup beker voor dit aantal gespeelde voorstellingen. We Will Rock You’ is nog tot en met 13 augustus exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies