Disney’s ‘The Little Mermaid’ opvolger van Miss Saigon?

Volgens de laatste geruchten zal volgend jaar de Disney musical ‘The Little Mermaid’ (De kleine zeemeermin) te zien zijn in Nederland. Musical Moods bracht naar buiten dat The Little Mermaid de opvolger zal zijn van Miss Saigon in het Beatrixtheater. Musical Reports heeft uit verschillende bronnen vernomen dat de eerste audities voor “The Little Mermaid’ al geweest zijn.

The Little Mermaid is een Broadway-musical van Walt Disney Theatrical Productions. De musical is gebaseerd op de populaire tekenfilm De Kleine Zeemeermin uit het jaar 1989. Het boek voor de musical werd geschreven door Doug Wright, de muziek door Alan Menken en de liedteksten door Howard Ashman en zijn opvolger Glenn Slater. Na enkele voorstellingen in Denver was de voorstelling te zien in New York.  De eerste voorstelling in Denver was in september 2007 en in augustus 2008 was al de laatste voorstelling in New York.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies