La Cage Aux Folles terug in Amsterdam

De voltallige cast van La Cage aux Folles is weer compleet in Amsterdam. Gerrie van der Klei, die tijdelijk was uitgeschakeld door een gebroken heup, is vanavond voor het eerst weer te zien en zal komende week de rol delen met Anouk van Nes. Zij heeft tijdens Gerrie haar afwezigheid deze rol ook op zich genomen.

La Cage aux Folles is van 1 t/m 19 juni weer te zien in DeLaMar Theater in Amsterdam, waar het eind november in première ging in aanwezigheid van Hare Majesteit de Koningin. Na deze voorstelling in Amsterdam stopt de musical definitief. De gehele cast van de musical trof elkaar vanmiddag op het Museumplein in Amsterdam.”

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies