Er was eens… Een doorloop

Twee jaar na het succesvolle “Dood Gelukkig” zijn Vannessa Timmermans en Hein Gerrits weer samen te zien in een voorstelling. “Er Was Eens…” is – zoals de titel al doet vermoeden – een sprookje. Maar géén sprookje zoals je die wellicht gewend bent… Musical Reports was bij de doorloop en maakte de onderstaande fotoreportage. Als je wilt weten of iedereen uiteindelijk nog lang en gelukkig leeft, regel dan snel een kaartje. De voorstelling is maar kort te zien: van 8 tot en met 11 juni in het Ostadetheater in Amsterdam, en op 14 juni in het USVA OUtheater in Groningen.

Een videoreport van de voorstelling is terug te zien via DEZE link.

Wat: Er was eens…
Wie: Hein Gerrits en Vannessa Timmermans
Wanneer: 4 juni 2011 (doorloop)
Waar: Crea, Amsterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies