Er was eens..een nieuw sprookje

Inmiddels twee jaar geleden speelden Hein Gerrits & Vannessa Timmermans het bejubelde Dood Gelukkig. Na het winnen van de Almost Famous Award stond vast: ze zouden terugkomen met een nieuwe voorstelling. En die is er nu. Deze week brengen zij het langverwachte Er Was Eens.. Een sprookje over het leven ná het lang en gelukkig waar een sprookje altijd eindigt. Musical Reports was bij een doorloop.

Er was eens.. is van 8 t/m 11 juni te zien in het Ostadetheater in Amsterdam en op 14 juni in het OUTheater in Groningen. Een fotoreport van de voorstelling is terug te zien via DEZE link.

Wat: Er was eens..
Wie: Vannessa Timmermans & Hein Gerrits
Wanneer: 4 juni 2011 (doorloop)
Waar: Crea, Amsterdam
Door: Saskia Ebbing

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies