Cast ‘Klein Duimpje de musical’ stelt zich voor

Het leek wel een waar sprookje. Op landgoed van Kasteel de Haar presenteerden Van Hoorne de cast van zijn nieuwe musical. In Klein Duimpje de musical zal popster Sita haar musicaldebut maken en is Geert Hoes wederom te zien in een musicalrol. De cast bestaat verder uit de bekende van Hoorne gezichten.

Wat: Klein Duimpje de musical
Wie: O.a. Sita Vermeulen, Geert Hoes, Michael van Hoorne, Marcel Smid, Bartmijnster
Wanneer: 6 juni 2011 (perspresentatie)
Waar: Kasteel de Haar, Haarzuilens
Door: Henske Bloemen

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies