Musicalacteur Job Bovelander met nieuwe single Zonder Woorden

Cloud 9 Music brengt op 3 juni het themanummer Zonder Woorden van de film Penny’s Shadow uit op single. Het nummer, dat geschreven werd door Joost Marsman van de band IOS, wordt gezongen door Job Bovelander. De 21-jarige zanger/acteur neemt in de film en op de soundtrack ook nog 3 andere stukken voor zijn rekening. De landelijke première van deze nieuwe film van regisseur Steven de Jong was zondag 5 juni in de Hollandse Manege in Amsterdam. Job Bovelander zal de single en overige tracks de komende weken zingen op een promotietour voor de film en hij is met Zonder Woorden te zien en te horen in verschillende televisieprogramma’s.

Job Bovelander
Als acteur was Job al eerder te zien in de film ‘Kruimeltje’ en de soap ‘Onderweg naar morgen’. Als acteur/zanger was hij te zien en te horen in diverse musicals van De Graaf & Cornelissen Producties zoals ‘Op Hoop Van Zegen’, ‘Pietje Bell’ en recent in een hoofdrol in ‘Volendam, de musical’. Ook speelde hij in de toneelversie en de nieuwe televisieserie van ‘Zeg ‘ns AAA’. Volgend seizoen speelt Job in de muzikale theaterproductie ‘De Zangeres Zonder Naam’ en daarna in ‘De Jantjes’. In de film Penny’s Shadow speelt Job de zanger van de band Spiritz.

Soundtrack
Naast de nummers van Job Bovelander bevat de soundtrack van de film liedjes van hoofdrolspelers Liza Sips en Levi van Kempen. Maar ook Twarres, Miss Montreal, Only Seven Left, Joost Marsman en Anne Hoogendoorn (The Voice of Holland) zijn met een song te horen op de cd. De single van Job en de cd met de soundtrack van de film zijn beiden vanaf 3 juni verkrijgbaar.

Penny’s Shadow
De film gaat over de 17-jarige Lisa (Liza Sips) die een speciale band heeft met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai (Levi van Kempen)  en zijn vader. Kai’s moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen….

Video kwaliteit

De video speelt automatisch af in HD kwaliteit. Kan je PC dit niet aan? Dan kun je dit aanpassen. Wanneer je op afspelen klikt verschijnt er rechts onder de video een knop waarmee je aan kunt geven dat je de video op een lagere resolutie wilt bekijken. Indien u de video wel op HD kwaliteit wilt bekijken raden wij aan om voor de best mogelijke kwaliteit de video te bekijken op volledig scherm.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies