Rop Verheijen te zien in de rol van Garcia in Zorro

Vanaf vandaag is Rop Verheijen te zien in de musical Zorro als Sergeant Garcia. David Davidse, die eerder deze rol speelde, is herstellende van een buikoperatie en zal voorlopig niet te zien zijn in Zorro. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Rop zal zijn rol tijdelijk overnemen.

Vanavond zal Rop te zien zijn in de musical Zorro in Odeon De Spiegel in Zwolle. Na een aantal intensieve repetitiedagen is hij zo ver om het toneel te betreden als Garcia, de humoristische maar weinig autoritaire Sergeant.

Rop was dit seizoen te zien in Toon de musical en Urinetown. Eerder maakte hij onderdeel uit van Purper in Purper, sinds 1980, Purper 101, a perfect performance en Purper 100…. Een vooruitblik. Rop verleende zijn medewerking aan verschillende toneelvoorstellingen. Ook was hij te zien in de rol van Robin in Goede Tijden Slechte Tijden.

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, met alle bekende hits zoals ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held. Hoofdrollen worden gespeeld door onder andere Tommie Christiaan, René van Kooten, Lone van Roosendaal, Thom Hoffman en Michelle Splietelhof.

Deze week is Zorro te zien in Odeon De Spiegel in Zwolle daarna reist het door naar theaters door heel Nederland. Voor meer informatie zie: www.musicals.nl.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies