Fela! swingt!

Fela!, de Tony Awardwinnende Broadway musical is in Nederland! Het Koninklijk Theater Carré is tijdelijk omgetoverd tot “The Shrine”; de club waar deze swingende, kleurige, spetterende show zich afspeelt. Musical Reports had de eer om aanwezig te zijn bij de eerste voorstelling, en maakte de volgende reportage.

Wat: Fela!, eerste voorstelling in Nederland
Wie: O.a. Sahr Ngaujah, Melanie Marshall en Paulette Ivory
Wanneer: 9 juni 2011
Waar: Koninklijk Theater Carré
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies