Bettina Holwerda-Bakkum understudy Elphaba in Wicked

Bettina Bakkum-Holwerda zal samen naast haar echtgenoot Jim Bakkum, stralen in de nieuwe musicalproductie Wicked van Joop van den Ende Theaterproducties. Bettina zal te zien zijn in het ensemble, maar is tevens de understudy van de rol van Elphaba wanneer Willemijn Verkaik en haar vaste vervanger niet aanwezig zijn. Het is voor het eerst na de musical Grease, dat Jim en Bettina gezamenlijk weer in een productie te zien zijn. Eerder werd al bekend gemaakt dat naast Willemijn Verkaik (Elphaba) en Jim Bakkum (Fyiero) ook Chantal Janzen (Glinda), Bill van Dijk (Wizard) en Pamela Teeves (Madame Morrible) een rol spelen in de wereldhit. Wicked zal vanaf 26 oktober te zien zijn in het AFAS Circustheater in Den Haag. De première vindt plaats op 6 november.

Wicked vertelt het meeslepende verhaal van een ongewone vriendschap tussen twee vrouwen in het magische land van Oz; de blonde, populaire en stijlvolle Glinda (Chantal Janzen) en de onbegrepen, strijdlustige, groene Elphaba (Willemijn Verkaik). Wicked is een musical waarin niet alles is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies