Sprookjesconcert enorm succes!

Bijna 30 dansers en danseressen zorgden voor een onvergetelijk spektakel in een sprookjesachtig decor. Afgelopen pinksterweekend kwamen alle sprookjesfiguren uit de musicals van Van Hoorne Theaterproducties kwamen bijeen in een groots sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem. De hoofdrollen in deze groots opgezette show waren weggelegd voor Jochem van Gelder, Sita Vermeulen, Maud Mulder en Geert Hoes. Daarnaast waren alle vaste acteurs van Van Hoorne Theaterproducties op het toneel te bewonderen. De presentatoren Titus en Fien waren hun sprookje kwijt. Roodkapje, Hans & Grietje, De Gelaarsde Kat en Klein Duimpje kwamen langs en namen het publiek mee hun sprookje in.

De organisatie had alles uit de kast getrokken om de mensen een bijzondere belevenis mee te geven. Een sprookjeskasteel van bijna achttien meter breed en tien meter hoog maakte het gevoel compleet. De bijna drieduizend plaatsen waren bijna alle shows gevuld en ook het sprookjesplein waarop diverse attracties te vinden waren was bijzonder in trek. Met een draaimolen, diverse luchtkussens, schminken en diverse andere spelen was het een feest voor het hele gezin. ‘Het is bijzonder om mensen zo te zien genieten, we hebben een prachtig event neergezet en de reacties waren geweldig’ aldus producent Michael van Hoorne. Op de vraag of er volgend jaar weer een sprookjesconcert komt is Van Hoorne duidelijk; ‘We gaan er zeker voor, als alle partijen die nu mee hebben gedaan dat ook weer willen gaan we deze traditiedoortrekken’.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies