Resultaat MusicalCamp te zien in het M-lab

Deelnemers van het MusicalCamp van Ramaekers Entertainment geven een warm en intiem concert in het M-lab theater in Amsterdam. Zaterdag 12 november is het zover, de sfeer van MusicalCamp zal gevangen worden binnen de muren van het theater. Marleen van der Loo tekende voor de regie, terwijl haar man (en tweevoudig MusicalAward winnaar) Jeroen Phaff de presentatie van de avond op zich neemt.

Het is een unieke kans voor de deelnemers, niet alleen dat ze naast de les die ze krijgen tijdens MusicalCamp van Jeroen en Marleen nu ook nog met hen mogen gaan werken, maar ook de kans om op te treden in het M-lab.

Het theater aan het IJ in Amsterdam is een broedplaats van mooie nieuwe producties, en een plek waar jong talent de kans krijgt zich te ontplooien. Om die reden is dit theater de juiste locatie voor de show. In totaal krijgen 5 tot 8 deelnemers van de eerste twee jaar MusicalCamp de kans om in de show te spelen. Na een periode van intens repeteren is het hoogtepunt op 12 november. De namen van de spelers zullen eind augustus bekend worden gemaakt.

Kaarten voor de show zijn al te koop op de site van het M-lab. Wil je nog mee met MusicalCamp? En kans maken om mee te mogen spelen in MusicalCamp in Concert? Dat kan! Er is een speciaal kamp voor kinderen (8 t/m 12), jongeren (13 t/m 18) en volwassenen (18+) Data MusicalCamp: 14 t/m 20 augustus.

Meer informatie en aanmeldingen: www.MusicalCamp.nl Meer informatie over de kaartverkoop: www.m-lab.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies