Chantal Janzen gaat op zoek naar Tony Manero

RTL 4 gaat op zoek naar een hoofdrolspeler voor de musical Saturday Night Fever. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film met John Travolta in de rol van Tony Manero. Vanaf 27 november strijden twaalf kandidaten om de felbegeerde hoofdrol in het programma Sunday Night Fever.

De presentatie van het programma is in handen van Chantal Janzen, die zich enorm verheugt op haar nieuwe klus. “Vooral omdat ik zelf tien jaar geleden in deze musical mijn eerste grote hoofdrol had”, zegt de 32-jarige presentatrice. Zes weken lang moeten de twaalf kandidaten Nederland overtuigen. Ze krijgen zang-, dans- en acteeropdrachten en moeten ook uitblinken in loodzware fysieke uitdagingen. Ze worden begeleid door twee teams van drie coaches.

Chantal Janzen is ervan overtuigd dat de show het goed zal doen. “Ik weet zeker dat het een zinderende show wordt waarin de coachteams actief betrokken zijn bij de deelnemers en het beste in hen naar boven halen.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies