Graaf & Cornelissen Producties zet Hilke en Job in het zonnetje

Op het jaarlijkse afsluitingsfeest van het theaterseizoen reikten producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen afgelopen zaterdag voor de derde maal de Johnny Kraaijkamp Junior Wisselbokaal uit. Drie jaar geleden werd deze trofee in het leven geroepen.

Voor het seizoen 2010/2011 ging de bokaal naar Hilke Bierman voor haar rol in de musical Volendam en werd Job Bovelander runner upvoor zijn rol in Volendam. Hilke Bierman speelde voor de Graaf & Cornelissen Producties eerder in de musicals Wat Zien Ik ?! en Op Hoop van Zegen en Job Bovelander is komend seizoen te zien in de muzikale theaterproductie De Zangeres zonder Naam en daarna in de musical De Jantjes.

Qua naam herbergt deze ‘campy’ prijs natuurlijk een lichte knipoog in zich, maar dat neemt niet weg dat de toekenning een serieuze zaak is. Degene die binnen een toneel-, musical- , cabaret- of muziektheaterproductie van de Graaf & Cornelissen Producties in het betreffende seizoen een zeeropmerkelijke prestatie heeft geleverd, ontvangt deze wisselbokaal waar de namen van de winnaars ingegraveerd staan. Naast de winnaar wordt er tevens een zogenaamde ‘runner up’ aangewezen. Eerdere winnaars voor het seizoen 2008/2009 was regisseur Paul van Ewijk voor de musical Op Hoop van Zegen de winnaar van de Johnny Kraaijkamp Junior wisselbokaal en in 2009/2010 won muzikaal leider Franc Pappot voor de musical The Full Monty.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies