Open repetitie Jungle Book

Op 25 juni was Musical Reports welkom om een kijkje te nemen bij de open repetitie van de Talent Group van Fanwork. Vanaf september brengt deze ambitieuze en talentvolle groep jonge mensen een versie van Jungle Book op de planken, met medewerking van onder andere Rhody Matthijs, Wouter Blijleven en Bente van den Brand. Kijk alvast even mee hoe het eraan toe ging bij de repetitie!

Wat: Open repetitie  Jungle Book
Wie: De Talent Group van Fanwork
Waar: Frank Sanders Academie te Amsterdam
Wanneer: 25 juni 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies