Fontys Conservatorium studenten brengen ‘The Secret Garden’

Op 29 en 30 juni, 2 en 3 juli staan studenten van de Muziektheateropleiding van het Fontys Conservatorium te Tilburg in Hoofddorp en Goirle (Cultureel centrum Jan van Besouw) met hun grote eindvoorstelling.

Deze studenten studeren aan een opleiding die hoofdrolspelers aflevert op (inter)nationaal topniveau. Professionals die hoge ogen gooien in tv-programma’s zijn oa Freek Bartels, Brigitte Heitzer, Susan Segers, Deborah Deridder en Pearl Jozefzoon, respectievelijk bekend van “Op zoek naar…” en “The Voice of Holland”. Anderen maken hun droom waar in Duitsland, Wenen en Londen.

Dichterbij bij huis vindt u alumni in grote theaterproducties zoals Miss Saigon, Next to Normal, De Jantjes… (studenten die nog maar kortgeleden hun eigen eindproductie speelden). De hoofdrolspelers die u in The Secret Garden ziet, zijn de musicalsterren van morgen.

Dit jaar speelt men “The Secret Garden”, en staat onder regie van Brigitte Odett, die vele professionele voorstellingen heeft geregisseerd en hoofdverantwoordelijke voor Casting was bij Stage Entertainment (Joop van den Ende). De muzikale leiding is in handen van Erik Vlasblom (o.a. vaste begeleider van Toon Hermans en Robert Long).

De musical vertelt het verhaal van de wees Mary, die terechtkomt in het oude Engelse landhuis van haar rouwende oom Archibald. Het lijkt er te spoken en er is een geheime vergeten tuin. Samen met nieuwe vrienden zal ze proberen de tuin te vinden en daardoor de donkere geheimen van het huis oplossen.Een voorstelling over het sluiten van vriendschappen, afrekenen met je verleden en het durven leven. Deze prachtige ontroerende voorstelling zal live worden begeleid door een orkest van Conservatoriumstudenten. Voor u een overweldigende avond, voor hen de start van een professionel carriere.

Optredens: 29 en 30 juni: Theater de Meerse in Hoofddorp (20.00u). 2 en 3 juli: Cultureel Centrum Jan van Besouwhuis in Goirle (14.30u en 20.30u). Kosten: 15 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.fontys.nl/kunsten/reserveringen .

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies