Marijn Devalck toegevoegd aan cast Domino

Vanaf 8 maart 2012 gaat in de Stadsschouwburg van Antwerpen de musical ‘Domino’ van start. Momenteel wordt door producent vtm hard gewerkt aan de realisatie van deze productie waarin de tijdloze hits van Clouseau centraal staan. Regisseur Frank Van Laecke en schrijver Allard Blom zijn bezig met de afronding van het script. Vanochtend werd op Joe FM bekend gemaakt dat Marijn Devalck één van de hoofdrollen voor zijn rekening neemt. Marijn speelt in ‘Domino’ de rol van Bernard, een gepensioneerde militair en inwoner van de wijk Swentibold. Marijn wordt toegevoegd aan een mooie lijst reeds bekend gemaakte spelers: Deborah De Ridder, Ivan Pecnik, Maaike Cafmeyer en Mark Tijsmans. De komende weken zullen er nog enkele namen worden toegevoegd.

Marijn Devalck is al verschillende jaren bekend als Balthazar Boma uit ‘FC De Kampioenen’, waardoor je bijna zou vergeten dat Marijn daarvoor al een succesvolle carrière als musical- en theateracteur, maar ook als zanger heeft gekend. Hij speelde ondermeer de hoofdrol in de musical ‘Jesus Christ Superstar’, toerde met het Koninklijk Ballet van Vlaanderen voor de producties ‘Evita’, ‘West Side Story’, ‘Chicago’ en ‘My Fair Lady’ en speelde de rol van Jesus in de Duitse versie van ‘Jesus Christ Superstar.. In 1993 bracht hij zijn CD ‘Tussen Licht en Donker’ uit met zijn grootste hits: ‘Het gele strand’, ‘Vleugels in de wind’, ‘Zoete Wijn’ en ‘Rose’. Daarna toerde hij door Vlaanderen met ‘Marijn Devalck zingt’ en zijn begeleidingsgroep ‘De Mannen’.

Door een motorongeval kwam plots een einde aan deze toer. Een zware klap, want hij zou volgens de dokters nooit meer kunnen zingen. Hij richtte het boekingskantoor ‘Podium Acts’ op en zijn eigen platenlabel en muziekuitgeverij, ‘Moustache Records’ en ‘Moustache Publishing’. In januari 2009 zorgdehij voor een verrassende comeback door de rol van Daddy Warbucks op zich te nemen in de musical ‘Annie’. Zopas werd hij als acteur en auteur bekroond met de Zilveren Medaille van Arts-Sciences-Lettres te Parijs.

 Deze voorname onderscheiding gaat uit van de Société Académique d’Éducation et d’Encouragement.

In de hitmusical ‘Domino’ worden de ups en downs gevolgd van de bewoners van Swentibold, een fictieve volkswijk in Vlaanderen. Iedereen staat op een kruispunt in zijn leven. Bovendien dreigen ze ook nog hun huis te verliezen. Eén van de nieuwe bewoners is Domino, een pittige vrouw van eind twintig die er net een relatiebreuk op heeft zitten. Gelukkig vindt Domino in Swentibold, naast een hoop nieuwe vrienden, ook een nieuw lief. Via een talentenjacht bij vtm zal dit lief dit najaar  gezocht worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies