Première Roman van der Werff als Zorro

Iedereen weet natuurlijk dat Tommie de strijd heeft gewonnen om de rol van Zorro. Toch was het Nederlandse publiek erg onder de indruk van Roman’s talent. Daarom is Roman nu de vaste vervanger van Tommie. Op 29 juni beleefde Roman zijn eigen première in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Wat: Zorro
Wie: O.a. Roman van der Werff, Lone van Roosendaal, René van Kooten en Thom Hoffman
Waar: Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
Wanneer: 29 juni (première Roman van der Werff)
Door: Neeltje Knaap

Klik op een foto om te vergroten.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies