Carolina Mout viert 25 jaar showbizz met eigen programma

Carolina Mout zit 25 jaar in de showbizz en dat is wel een beetje veel.. Hoewel, niet als je doet wat je leuk vindt! En dat doet ze. Carolina neemt na een aantal grote producties als Beauty and the Beast en Crazy Shopping weer het heft in eigen handen. Met haar groep Mout & de zware jongens maakt ze een voorstelling zoals ze zelf graag zou zien: een combinatie van zang, dans en ontboezemingen. Intiem en opzwepend. Entertainment met een bodem. De dames introduceren hiermee ‘FabCab’, oftewel Fabulous Cabaret. Mout & de zware jongens zijn met hun programma ’t Is wel een beetje veel.. van 27 augustus tot en met 12 september te zien in Het Werkteater in Amsterdam.

Het repertoire bestrijkt een enorm gebied: van Ramses Shaffy tot Rod Stewart en van Lieve Hugo tot de Pussycat Dolls. De sexy zware jongens zijn drie zingende danseressen: Janira Duarte, Fleur Jagt en Ziarah Janssen, alledrie afkomstig van de academie van Lucia Marthas waar Carolina al jaren les geeft. De 4-koppige band staat onder leiding van Frans Heemskerk (The Wild Party, Spring Awakening).

Carolina Mout bewerkte een aantal nummers en schreef hoogst persoonlijke observaties, hierin begeleid door George Groot (Don Quishocking). Het geheel wordt in beweging gezet door diverse choreografen, waaronder Perry Dossett, Aneudi Cabral, Isabel Berenos en Roy Julen. Door de keuze van en de manier waarop de nummers gezongen en gedanst worden, belooft het een ‘eigen wijze’ voorstelling te worden. Meer informatie via www.carolinamout.nl en kaarten via www.werkteater.com

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies