Marjolijn Touw in nieuwe Purper show ‘Helden’

Vanaf 7 oktober 2011 is Purper met alweer hun 22e programma  in de Nederlandse theaters te zien. Nu met het programma “Helden”.. Niemand minder dan multi talent Marjolijn Touw komt het ‘vaste team’, Frans Mulder, Marco Braam en geheime wapen Jeroen Hardijzer, dit seizoen versterken.

Het thema van ‘Helden’ is bewondering. Wie bewonder je en wie is jouw held? Is dat Michiel de Ruyter, Lady GaGa, of is het misschien de buurvrouw? Wie weet ken je meer helden dan je denkt, en dat is een lekker gevoel. Hoewel? Het moet natuurlijk niet eng worden. Je moet je held niet gaan stalken, of zo. Nee, je moet ermee gaan samenwerken. Zoals Frans, Marjolijn, Jeroen en Marco doen. Marjolijn, die veelal in grote musicals te zien was, kijkt uit naar de periode samen: “Met Frans, Marco en Jeroen sta ik straks op het toneel als mijzelf, als Marjolijn en dat vind ik na al die boze dames die ik

‘Helden’ is vanaf 7 oktober 2011 te zien in de Nederlandse theaters en gaat op 23 oktober 2011 in première in de Schouwburg in Amstelveen. Meer informatie op www.purper.eu

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies