Wicked cast opent kaartverkoop met 3D commercial

Vandaag openden Chantal Janzen, Jim, Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk en Pamela Teves officieel de kaartverkoop van de musical Wicked in Pathé City in Amsterdam.

Dit deden zij door het presenteren van de unieke 85 seconden durende 3D commercial van de musical Wicked. Uniek in Nederland aangezien het de langste 3D commercial is die ooit in Nederland is gemaakt. De 3D commercial zal de komende weken voorafgaan te zien zijn aan de film Harry Potter and the Deathly Hallows part 2. Dit omdat het genre van de Harry Potter films raakvlakken heeft met de musical Wicked. Wicked gaat op 6 november in première in het AFAS Circustheater in Den Haag en zal daar exclusief te zien zijn.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies