Ex-Zorro kandidaten Dennis en Jeroen brengen single uit

Vanaf vandaag is Dreaming Out Loud te downloaden; de eerste single van Dennis en Jeroen.  Op de eerste dag mag de single al een bescheiden succes genoemd worden, want rond de middag stormde het nummer, dat enkel downloadable is, de top 25 van de iTunes charts binnen.

Dreaming Out Loud is de eerste single van Dennis en Jeroen. Het swingende zomernummer, geschreven door Jeroen Dekkers en Raymond Nijenhuis, gaat over het najagen van dromen. Iets waar het Dennis en Jeroen dit jaar zelf volop mee bezig zijn. De opbrengt van de single gaat naar de Nije Stichting. Een stichting die (ex)kankerpatiёnten en hun naasten motiveert, inspireert en faciliteert om meer kwaliteit uit het leven te halen.

Tijdens de finaleshow van Miss Nederland hebben Dennis en Jeroen hun single voor het eerst ten gehore gebracht. Dit gebeurde tijdens de galaronde met jurken van Addy van den Krommenacker. Dit optreden zal woensdag 20 juli uitgezonden worden tijdens de laatste aflevering van ‘Ik Miss Nederland’ op RTL4.

Dennis de Groot (29, Vleuten) en Jeroen Dekkers (22, Enschede) leerden elkaar kennen tijdens het tv-programma ‘Op Zoek naar Zorro’ waarin beide heren in de liveshows een gooi deden naar de rol van Zorro in de gelijknamige musical. De zoektocht betekende voor beide heren een ommekeer. Docent Nederlands Dennis de Groot kreeg na zijn vierde plek een baan aangeboden in het ensemble van Zorro en zegde het onderwijs vaarwel. Jeroen Dekkers besloot na zijn deelname volledig voor de muziek te gaan en stroomt na de zomer in het tweede jaar van de opleiding Muziektheater van de Fontys Hogeschool in Tilburg. Meer informatie via www.dennisenjeroen.nl. Dreaming Out Loud is nu te downloaden via iTunes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies