Adlicious rockt met We Will Rock You castleden

Adlicious, finalist bij X-factor, brengt samen met de cast van We Will Rock You op zondag 24 juli het legendarische Queen nummer ‘Bohemian Rhapsody’ ten gehore.  Dit zal gebeuren na de middagvoorstelling van We Will Rock You in het Beatrix Theater in Utrecht. Adlicious “We hebben We Will Rock You onlangs gezien en dit is echt een gave show! De muziek van Queen is fantastisch! We kijken ontzettend uit naar 24 juli en hebben heel veel zin om dit nummer samen met de cast van We Will Rock You te zingen!”

Adlicious bestaat uit Shirley, Jordy en Laise en studeerden alle drie aan het Rotterdamse Conservatorium. Afgelopen jaar hebben ze meegedaan aan de televisiewedstrijd X-Factor en behaalde als eerste groep een plek in de finale. Adlicious zong tijdens een van de liveshows van X-factor het nummer ‘Bohemian Rhapsody.’

We Will Rock You is nog tot en met 13 augustus exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies