Nieuwe cast Soldaat van Oranje compleet

Na een uitgebreide auditieperiode is de nieuwe cast van Soldaat van Oranje compleet. De cast repeteert sinds twee weken met regisseur Theu Boermans en maakt zich de komende weken verder klaar voor hun première op  31 augustus. Ook scriptschrijver Edwin de Vries is in het nieuwe theaterseizoen onderdeel van de cast. Hij neemt diverse malen de rol van zijn broer Bart de Vries (Van ’t Sant) over.

“Het is een droom om in zo’n succesvolle productie als Soldaat van Oranje, die ik zelf heb geschreven, de rol te mogen spelen van de persoonlijk secretaris van Koningin Wilhelmina. Met wederom bijzonder jong talent in de cast en natuurlijk geweldige actrices als Anne-Wil Blankers, met wie ik al zoveel gespeeld heb. Acteur en schrijver komen nu samen. Ik kan niet wachten. Dit wordt echt genieten,” aldus Edwin de Vries.

Wegens het onverwachte succes werd de voorstelling al meerdere malen verlengd. Door reeds aangegane verplichtingen voor het komende theaterseizoen konden niet alle huidige castleden blijven. Eerder kondigden de producenten Anne-Wil Blankers, Petra Laseur en Els Ingeborg Smits aan als de nieuwe Wilhelmina’s. Daarnaast werd het jonge talent Julian Looman geïntroduceerd als de nieuwe Erik Hazelhoff Roelfzema.  De complete nieuwe cast bestaat uit:

Erik: Julian Looman
Koningin Wilhelmina: Anne-Wil Blankers, Petra Laseur, Els Ingeborg Smits, Sylvia Poorta
Charlotte: Linde van den Heuvel
Fred:  Xander van Vledder
Anton: Reinier Demeijer
Chris: Boy Ooteman
Bram: Reinier Schimmel
Paul: Kes Blans
Victor: Ad-Just Bouwman
Ada: Christine de Boer
Hofdame Tessa: Melissa Drost
Van ‘t Sant: Bart de Vries, Edwin de Vries (alternate)
Ensemble: Maudy Bremer, Rutger Bulsing, Sander Jan Klerk, Hanneke Engels, Gijs Geers, Niels Gooier, Paul Keizer, Lidwien Meeus, Lykele Muus, Lotte Noordanus, Daan Smits, Ferdi Stofmeel, Willem-Jan Stouthart, Thirsa van Til, Miriam Venema, Tim van Peteghem

Meer informatie over Soldaat van Oranje is te vinden op www.soldaatvanoranje.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies