Is je naam Alice? Dan maak je kans op kaarten naar Wonderland

Alle Alice’en in Nederland opgelet! Heb jij je naam de laatste tijd ook zo vaak voorbij zien komen? Dat is niet zo vreemd want K3 komt binnenkort naar Nederland met ’s werelds allereerste 3D musical: Alice in Wonderland met K3 in de hoofdrol. En hoe leuk zou het zijn om gewoon naar een musical te gaan die je eigen naam draagt? Dan is dit je kans!

Studio 100 stelt voor iedereen die kan bewijzen een échte Alice te zijn 2 tickets beschikbaar voor deze spectaculaire musical in Den Haag. Of het nu je voor- of je achternaam, je tweede of derde naam is; het maakt niet uit zolang jij een officieel bewijs kan sturen waarop je naam staat aangegeven. Dus scan snel je rijbewijs, ID kaart, paspoort, schoolpas etc en wie weet hoor jij bij die eerste 250 Alice’en en zit jij binnenkort met een 3D bril op je neus in het theater!

Mail je naam, adresgegevens, telefoonnummer en een kopie/scan naar info@studio100wedstrijd.nl. Als je bij de eerste 250 aanmeldingen zit zullen wij z.s.m. contact met je opnemen om een datum af te spreken voor een van deze betoverende shows!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies