Ook Freek Bartels in Summernights-concertreeks

Ook Freek Bartels zal dit najaar te zien zijn in de theaterversie van Summernights. Dat maakt producent Shows & Events vandaag bekend. Eerder al zegden Jamai Loman, John Vooijs, Charly Luske, Renee van Wegberg, Maud Mulder en Sophie Veldhuizen hun medewerking toe.

In september 2010 was Summernights voor het eerst te zien in Zwolle. Dit concert, vernoemd naar de hitsong uit Grease, staat garant voor een avond vol overbekende musical- en popsongs gebracht door de beste musicalartiesten van Nederland.

Wegens het enorme succes van de eerste versie zet producent Shows & Events dit najaar voor het eerst in haar jonge historie de stap naar het theater. In dit ‘try-out-jaar’ is gekozen voor een drietal theaters: Het Cromwiel in Steenbergen, het Posthuistheater in Heerenveen en de Schouwburg in Deventer.

In Summernights zijn in een wisselende bezetting steeds 5 artiesten te zien. Zij brengen de musical- en popgeschiedenis tot leven; van  een breekbare solo tot aan een spetterend groepsnummer en van Mika  tot We Will Rock You. De artiestenline-up ziet er als volgt uit: Steenwijk: Jamai, John, Charly, Renee en Sophie, Heerenveen: Jamai, John, Freek, Maud en Sophie, Deventer: Jamai, John, Freek, Renee en Sophie.

Summernight is exclusief te zien in Het Cromwiel in Steenbergen op 24 september, het Posthuistheater in Heerenveen op 30 september en De Schouwburg in Deventer op 1 oktober. Voor meer informatie kunt u terecht op www.shows-events.nl.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies