Verrassingsoptreden Adlicious bij WWRY

De bezoekers van de matinéevoorstelling van WWRY kregen deze zondag nóg meer waar voor hun geld; na afloop van de voorstelling werden ze getrakteerd op een verrassingsoptreden van Adlicious. Samen met de cast van We Will Rock You zong het drietal (bekend van het vierde seizoen van X-Factor, waar ze tweede werden in de finale) de Bohemian Rhapsody.

Wat: Verrassingsoptreden Adlicious bij WWRY
Wie: Jordy van Toornburg, Laise Sanches, Shirley Spoor en cast
Wanneer: 24 juli 2011
Waar: Beatrixtheater Utrecht
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies