Soldaat van Oranje verlengd tot en met januari 2012

Soldaat van Oranje – De Musical is wegens het aanhoudende succes verlengd tot en met januari 2012. Sinds de eerste voorstelling op 10 oktober 2010 heeft Soldaat van Oranje elke avond voor een uitverkochte zaal gespeeld. Kaarten voor de nieuwe periode zijn vanaf vandaag te koop.

Zoals eerder aangekondigd wordt de voorstelling vanaf augustus met een aantal nieuwe castleden gespeeld.  Zo beleven onder meer Anne-Wil Blankers in de rol van Wilhelmina en Julian Looman in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema op 31 augustus hun officiële première.

Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema. De voorstelling ging op 30 oktober 2010 in première in de speciaal ontwikkelde draaiende theaterzaal van de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg bij Leiden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies