Suzan Seegers vervangt Cystine Carreon op MusicalCamp‏

MusicalAward winnares Suzan Seegers zal les geven tijdens MusicalCamp 2011. Suzan is bij het grote publiek bekend door het tv programma “Op Zoek Naar Evita” waarin zij tweede werd. Afgelopen theaterseizoen speelde ze onder andere in Urinetown en de Engel van Amsterdam. Deze zomer zal ze voor het eerst les geven tijdens MusicalCamp.

Suzan zal tijdens kamp de plek in het team overnemen van Cystine Carreon die wegens omstandigheden niet aanwezig zal kunnen zijn. Cystine laat weten het spijtig te vinden om MusicalCamp dit jaar te moeten missen maar blijft betrokken in de toekomst. “De sfeer van MusicalCamp is iets waar ik heel erg van geniet, om dit jaar er niet bij te kunnen zijn is dan ook erg jammer. Maar geen zorgen in de toekomst zal ik er alles aan doen om er weer bij te kunnen zijn!” verteld Cystine.

Cystine heeft zelf voor de vervanging gezorgd. Tijdens de M-lab productie “De Engel van Amsterdam” is Suzan door Cystine benaderd. “Wij vinden het heel netjes dat Cystine het zo heeft aangepakt” laat de productieleiding van MusicalCamp weten. “Dit toont de betrokkenheid van onze docenten, in de toekomst is Cystine dan ook van harte welkom om ons team weer te komen versterken.

Suzan kijkt naar de sfeer op kamp en de lessen die ze mag gaan geven. Wil je nog mee met MusicalCamp? En kans maken om mee te mogen spelen in MusicalCamp in Concert? Dat kan! Er is een speciaal kamp voor kinderen (8 t/m 12), jongeren (13 t/m 18) en volwassenen (18+). Data MusicalCamp: 14 t/m 20 augustus. Meer informatie en aanmeldingen: www.MusicalCamp.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies