Ara Halici neemt hoofdrol The Wild Party over van Alex Klaasen

Het afgelopen drukke theaterseizoen noodzaakt Alex Klaasen tijdelijk een time out in te lassen en zijn rol in de musical The Wild Party terug te geven. M-Lab, producent van de voorstelling, maakte vandaag bekend dat acteur Ara Halici in de Nederlandse theaters te zien is in de rol van Burrs. De repetities voor The Wild Party beginnen komende week, de musical gaat op 19 september in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Ara Halici vertolkte de afgelopen jaren musicalhoofdrollen in onder meer HONK!, PiafThe Last 5 Years en Ja zuster, Nee zuster. Hij won een Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol voor zowel Merrily We Roll Along als Cabaret.

“Alex vindt het erg jammer dat hij om gezondheidsredenen verstek moet laten gaan bij The Wild Party. We wensen hem dan ook veel rust en beterschap toe. Vanuit M-Lab zijn we erg blij dat Ara op zo’n ongelooflijk korte termijn bereid is in dit project te stappen en we zijn er van overtuigd dat hij de rol op zijn eigen wijze en zeer overtuigend zal vervullen” aldus Ton Fiere, algemeen directeur M-Lab.

The Wild Party speelt zich af tijdens één doorwaakte nacht in 1928 in New York. Clown Burrs (Ara Halici) en revue-ster Queenie (Vera Mann) geven een feest om hun uitgebluste relatie te redden. Maar wat als een vrolijke avond begint, loopt gruwelijk uit de hand. Ook met Ellen Evers, Gino Emnes en Ivo Chundro.

Kijk voor meer informatie op www.m-lab.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies