Winnaar talentenshow My Name Is.. wint gastoptreden in musical Daddy Cool

De zoektocht naar de beste impersonator van Nederland en België gaat vanaf 20 augustus weer van start bij RTL 4. In het tv-programma ‘My Name Is…’, zoekt een vakkundige jury, onder leiding van Albert Verlinde, naar kandidaten die hun favoriete artiest kunnen imiteren. Belangrijk is dat de imitators, naast uitstekende zangkwaliteiten, ook de looks en de moves hebben van een artiest. De finalisten van ‘My Name Is…’ strijden op zaterdagavond 17 september uiteindelijk om een gastoptreden in de zinderende dansmusical ‘Daddy Cool’, waarvan Albert Verlinde producent is. De winnaar zal in een aantal theaters in Nederland en Vlaanderen te zien zijn in de rol van hun favoriete artiest en mag dan een exclusief optreden verzorgen in de Nachtclub Rasputin van Ma Baker; een belangrijke locatie in het verhaal van ‘Daddy Cool’.

Tot aan de uitslag van de “My Name is…”finale blijft het voor onder meer hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij spannend met wie zij straks het toneel zal delen.
‘Dit is natuurlijk een prachtprijs voor de winnaar van ‘My Name Is…’, een gastoptreden in zo’n musicalspektakel. Voor de cast en voor mij blijft het dus tot op het laatste moment waanzinnig spannend wat voor een bijzonder talent onze groep komt aanvullen. Het geeft een extra spanning aan de toch al zware en inspannende voorbereidingen voor deze show. Ik ben nu al benieuwd naar de eerste uitzendingen, want daartussen staat mijn toekomstige collega!’ aldus Kim-Lian van der Meij.

Ook Albert Verlinde kijkt uit naar de nieuwe reeks. Ík vind het heel speicaal dat dit prachtige programma resulteert in een gastoptreden inde musical Daddy Cool. En dat ik, samen met mijn collega-juryleden én het Nederlandse publiek de beste arties mag kiezen, dat is heel bijzonder.’

De musical ‘Daddy Cool’ vertelt het verhaal over de liefde tussen twee jonge mensen met twee totaal verschillende cultuurachtergronden. De musical is gebaseerd op de grootste hits van Boney M en geestelijk vader Frank Farian en omvat onder meer hits als Daddy Cool, Ma Baker, Sunny en The Rivers of Babylon. De hitverolkingen vormen de voornaamste leidraad van een groots opgezette dans- en zangvoorstelling. De hoofdrollen worden vertolkt door Kim-Lian van der Meij, Ruben Heerenveen, Jetty Mthurin, Anne-Mieke Ruyten en Joanne Telesford.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies