Broadway in Bryant Park, NY

Tijdens een trip naar New York kwam één van de reporters van deze site in de unieke gelegenheid om te fotograferen bij een zomers evenement in Bryant park in het bruisende musicalhart van Manhattan, New York. De (bijna) volledige casts van vier grote Broadwaymusicals gaven acte de présence: Mary Poppins, Mamma Mia, Avenue Q en Priscilla Queen of the Desert. De castleden maakten er -ondanks de brandende zon en een temperatuur van zo’n dertig graden in de schaduw- een vrolijke en wervelende show van. Kijk hier naar de foto’s.

Wat: Broadway in Bryant Park
Wie: Casts van Mary Poppins, Mamma Mia, Avenue Q en Priscilla Queen of the Desert
Waar: Bryant Park, Manhattan, New York
Waneer: 11 augustus 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies