Nurlaila Karim special guest bij ‘In Concert’

Volgende week zaterdagavond zal Nurlaila als special guest, tijdens het speciaal georganiseerde ‘In Concert voor gehandicapte kinderen in Indonesie’ in het theater Diligentia ten Den Haag, enkele prachtige ballads zingen.

De avond staat volledig in het teken van gehandicapte kinderen op het eiland Bali in Indonesië. De opbrengst van het concert gaat volledig naar de stichting Adat Anak, opgericht door initiatiefneemster Monique Colijn. De stichting Adat Anak heeft als doel door middel van inzameling, betere en uitgebreidere schoolvoorzieningen te realiseren. Momenteel zitten op Bali ongeveer 100 gehandicapte kinderen thuis te wachten op een mogelijke plaatsing.

In samenwerking met Simone Pormes hebben tal van bekende muzikanten en vocalisten zich bereid gevonden belangeloos mee te werken aan deze mooie avond waarin met hart voor de kinderen een bijzonder concert met ’n mooie balans tussen Jazz, Pop, Soul en ’n vleugje Latin wordt gebracht.  

Naast Nurlaila zullen o.a. Humphrey Campbell, Phoebe de Beer en Asuka Watanabe als special guests hun medewerking verlenen aan deze avond.

De band, onder leiding van Karel Boehlee (piano) bestaat uit : Peter Tiehuis (gitaar), Theo de Jong (bas), Fer van Duuren (percussie) en Andy Pormes (drums). De vast vocalisten zijn Diana Rosendal-van Putten, Dedre Twiss, Lodewijk van Gorp en natuurlijk Simone Pormes zelf.

Datum  : 27 augustus a.s.

Aanvang           : 20.00 uur

Locatie  : Theater Diligentia, Lange Voorhout 5 te Den Haag

Voor meer informatie over Nurlaila, demo’s, promotionele acties, interviews, boekingen en officiële persfoto’s kunt u contact opnemen met: 

NU !K

Muriël Wolda

Postbus 213

2260 AE Leidschendam
+  info@nurlailakarim.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies