Aida-reunie tijdens 1-jarig jubileum DeLaMar

René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro zijn van de partij tijdens een unieke concertante versie van Aida. Deze voorstelling is op 28 november exclusief te zien in het DeLaMar, tijdens het 1-jarig jubileum van het Amsterdamse theater.

Na het enorme succes van de concertante versie van Jesus Christ Superstar afgelopen april komt producent Shows & Events opnieuw met een show waarin de muziek centraal staat. Wie kaarten weet te bemachtigen voor deze exclusieve voorstelling wordt getrakteerd op de muziek uit de musical gespeeld door een live orkest en gezongen door een twaalfkoppige sterrencast. Naast René van Kooten (Radames), Carolina Dijkhuizen (Aida) enAntje Monteiro (Amneris) zijn ook de overige vocalisten leden van de musicalcast 2001.

De opera Aida werd door Tim Rice en Elton John bewerkt tot musical en is al vanaf 1998 non-stop te zien over de hele wereld. De show trok volle zalen in o.a Duitsland, Japan, Australie, Mexico, Argentinie en op Broadway. Tien jaar na de Nederlandse première in 2001 staat een groot deel van de cast van toen eenmalig terug op de planken. Een kadootje, zo meent Rene van Kooten: “Aida is voor mij altijd een hele speciale show gebleven. Sowieso is het een musical waarbij alles wat theater zo mooi maakt op briljante wijze samenkomt. Daabij was het destijds mijn eerste grote rol met een hele bijzondere groep mensen. Het is super dat we nu tien jaar na datum nog eens samen op het podium kunnen staan. Dit kan niet anders dan een bijzondere reunie worden”.

Aida vertelt het verhaal van de Nubische prinses Aida die door de Egyptenaren tot slaaf wordt gemaakt. Wanneer een romance ontstaat met de vijandelijke legerkapitein Radames komt Aida in tweestrijd. Kan zij haar hart volgen als zij daarmee haar volk verraadt?

Waar en wanneer

Aida in Concert is exclusief te zien op 28 november in Het Amsterdamse DeLaMar theater. Voor meer informatie kunt u terecht op www.shows-events.nl. Tickets zijn te reserveren via http://www.delamar.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies