Perspresentatie Miss Saigon, nieuwe stijl

Vijftien jaar geleden was het een enorme hit, en volgend jaar komt hij terug in de theaters: Miss Saigon. Hetzelfde verhaal, dezelfde prachtige muziek, maar met nieuwe cast, een nieuw decor en vooral: rauwer dan de vorige versie. Vandaag was de perspresentatie in Focus, waar oud-gedienden als Stanley Burleson – die er in de vorige versie ook al bij was – naast een nieuwe, jonge lichting (o.a. Ton Sieben en Na-Young Jeon) plaatsnamen in de spotlights. Kijk alvast even mee hoe het er aan toe ging.

Wat: Perspresentatie Miss Saigon
Wie: O.a. Stanley Burleson, Brigitte Heitzer, Ton Sieben, Na-Young Jeon
Waar: Focus, Amsterdam
Wanneer: 17 augustus 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies