Miss Saigon: het startsein is gegeven!

Vijftien jaar na de oorspronkelijke premièredatum brengt Joop van den Ende Theaterproducties opnieuw de wereldklassieker Miss Saigon. Een verhaal over het Vietnamese meisje Kim dat verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Op 17 augustus jl. werd de aftrap gegeven en Musical Reports sprak o.a. met hoofdrolspelers Stanley Burleson en Na-Young Jeon.

Wat: Miss Saigon
Wie: Stanley Burleson, Na-Young Jeon, Brigitte Heitzer e.a.
Waar: Dutch Studio’s, Amsterdam
Wanneer: 17 augustus 2011
Door: Saskia Ebbing

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies