Extra show voor ‘Aida in Concert’ bijgeboekt

Er komt een tweede voorstelling van Aida in Concert. Op 30 januari staat de cast met o.a. René van Kooten, Carolina Dijkhuizen en Antje Monteiro in de gelederen nogmaals in DeLaMar. Dat maaktproducent Shows & Events gisteren bekend. De eerste voorstelling waarmee het Amsterdamse theater op 28 november haar éénjarig jubileum viert, was twee weken geleden binnen één dag uitverkocht.

Zowel DeLaMar als Shows & Events werden overdonderddoor de run op de kaarten voor Aida in Concert. “We hadden verwacht dat deze voorstelling populair zou zijn, maar dit overtreft alles”, aldus producent Jaco Kaasschieter van Shows & Events. “Met nog zoveel mensen op de wachtlijst, konden we bijna niet anders dan op zoek naar een tweede datum.”

Die datum werd uiteindelijk gevonden op 30 januari, ruim twee maanden na de eerste voorstelling. “Het bleek nog een hele puzzel om de gehele cast en het orkest weer bij elkaar te krijgen op een datum dat het DeLaMar de grote zaal nog beschikbaar had.” De kans dat het in ieder geval voorlopig bij deze twee voorstellingen blijft, is dan ook groot. “Het moet ook iets unieks blijven natuurlijk. Iedereen die het nog wil gaan zien, moet er nu gewoon snel bij zijn.”

Na het enorme succes van de concertante versie van Jesus Christ Superstar afgelopen april komt producent Shows & Events opnieuw met een show waarin de muziek centraal staat. Wie kaarten weet te bemachtigen voor deze exclusieve voorstelling wordt getrakteerd op de muziek uit de musical gespeeld door een live orkest en gezongen door een twaalfkoppige sterrencast. Naast René van Kooten (Radames), Carolina Dijkhuizen (Aida) en Antje Monteiro (Amneris) zijn ook de overige vocalisten leden van de musicalcast 2001.

Aida vertelt het verhaal van de Nubische prinses Aida die door de Egyptenaren tot slaaf wordt gemaakt. Wanneer een romance ontstaat met de vijandelijke legerkapitein Radames komt Aida in tweestrijd. Kan zij haar hart volgen als zij daarmee haar volk verraadt?

Aida in Concert is te zien op 28 november en 30 januari in Het Amsterdamse DeLaMar theater. Voor meer informatie kunt u terecht opwww.shows-events.nl. Ticketszijn te reserveren via http://www.delamar.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies