Woensdag groots Glee Première Event in Tuschinski Amsterdam

Woensdag 31 augustus zal Glee Ambassador Jamai Loman in Pathé Tuschinski voor fans en BN-ers het Glee Première Event presenteren. Deze avond zal Glee: The 3D Concert Movie voor het eerst in Nederland worden getoond. Fans van de populaire tv-serie krijgen een dag voor de landelijke release van Glee: The 3D Concert Movie de kans om samen met vele BN-ers als eerste de spectaculaire 3D-concertfilm te bekijken..

Om 19:30 uur zal het evenement van start gaan onder leiding van Nederlands grootste Gleek en officiële Glee Ambassador: Jamai Loman. Na een spetterende inleiding zal de film getoond worden in de grote zaal van Pathé Tuschinski, Amsterdam. Twentieth Century Fox Television en Twentieth Century Fox Film gaan de samenwerking aan met Glee regisseur Ryan Murphy en brengen samen de blockbuster Glee: The 3D Concert Movie uit. Glee: The 3D Concert Movie komt vanaf 1 september in de Nederlandse bioscopen en zal slechts 2 weken te zien zijn.

In de hoofdrol schitteren de 14 oorspronkelijke karakters uit de gevierde serie Glee! De film legt de unieke concert beleving vast tot een waardig spektakel, met een voor Glee typerende verhaallijn en een blik achter de schermen. Glee: The 3D Concert Movie zal tientallen spectaculaire live performances bevatten waaronder de memorabele vertolkingen van nummers als “I’m a Slave 4 U,” “Raise Your Glass,” “Teenage Dream,” en“Lucky,” als mede de hitsingels als “Loser Like Me,” “Hell to the No!” en “Get it Right,” en natuurlijk hét centrale terugkerende nummer van de serie: “Don’t Stop Believin’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies