Evi De Jean, Maria Noë en Tineke Blok op de Uitmarkt 2011

Op de Uitmarkt was ook dit jaar weer Evi De Jean te zien. Nu niet alleen maar vocaal ondersteund door Maria Noë en Tineke Blok. De dames brachten het repertoire van Johnny Cash ten gehore in Mercure theater. Evi De Jean is later dit seizoen nog solo te zien met Melodie van een Reiziger.

Wat: Evi De Jean
Wie: Evi De Jean, Maria Noë en Tineke Blok
Waar: Mercure theater, Amsterdam
Wanneer: 28 augustus 2011 (Uitmarkt)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies