Avro’s Musical Sing-a-Long 2011

Traditiegetrouw sloot de Uitmarkt ook dit jaar af met  Avro’s Musical Sing-a-Long. Een meezingfestijn voor elke musicalliefhebber. Dit jaar kwamen er optredens voorbij van onder andere: Wicked, Soldaat van Oranje, Daddy Cool en De zangeres zonder naam. Tevens presenteerde de Avro de top drie van ‘De Musical Top 50’ met onder andere ‘Mijn leven is van mij’ gezongen door Pia Douwes.

Wat: Avro‘s Musical Sing-a-Long
Wie: Oa. Pia Douwes, Simone Kleinsma, Willemijn Verkaik, Tommie Christiaan & Freek Bartels
Waar: Museumplein, Amsterdam
Wanneer: 28 augustus 2011 (Uitmarkt)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies