Zorro in duel met Bas Verwijlen

Tommie Christiaan, die de hoofdrol van Zorro speelt in de gelijknamige musical, kruiste woensdag 31 augustus tijdens de seizoensopening van Theater aan de Parade de degens met internationaal topschermer en Brabander Bas Verwijlen. Samen met het publiek vormde Tommie en Bas eerst de grote ‘Z’ van Zorro midden op De Parade in Den Bosch. Daarna begon de strijd der schermtitanen. Sinds de grote Schermersoproer van 1579 heeft er niet zo’n spetterend schermduel in Den Bosch plaatsgevonden. Toen wonnen de Spaansgezinden. Vandaag wees het aanwezige publiek beide helden als winnaar aan.

Over Zorro

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held. De musical Zorro is van 20 t/m 25 september te zien in Theater aan de Parade. Voor kaarten:www.theateraandeparade.nl of 0900-33 72 72 3 (lokaal tarief). Voor meer informatie: www.musicals.nl

Over Bas Verwijlen

Internationaal topschermer en Brabander Bas Verwijlen werd 8ste op de Spelen in Beijng in 2008. Bas is op dit moment bezig om zich te kwalificeren voor Londen 2012. Vorige maand veroverde Bas nog de zilveren medaille bij de Europese kampioenschappen schermen in Sheffield.  Bas traint wekelijks bij Schermclub Den Bosch.

Klik op de foto om te vergroten.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies