Première Soldaat van Oranje 2.0

Woensdag 31 augustus ging de hernieuwde versie van Soldaat van Oranje in première. Hetzelfde epische verhaal, hetzelfde fantastische decor, maar met een (bijna) volledig nieuwe cast. Onder andere Julian Looman, Anne-Wil Blankers en Linde van den Heuvel kropen – onder toeziend oog van een heleboel bekende Nederlanders, én Prins Pieter Christiaan – in de huid van de hoofdrolspelers, en maakten er een nieuwe, eigen versie van. Kijk hier naar de foto’s van de avond.

Wat: Soldaat van Oranje de musical
Wie: Oa. Julian Looman, Linde van den Heuvel, Anne Wil Blankers & Xander van Vledder
Waar: Theaterhangaar, Katwijk
Wanneer: 31 augustus 2011 (première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies