Perspresentatie The Wild Party

Na een groot succes in 2008 maakt The Wild Party, een dansmusical geschreven en gecomponeerd in 2000 door Andrew Lippa, het komend seizoen een comeback. Eerder was de voorstelling alleen in het M-Lab te zien, deze keer komt er een tour langs verschillende theaters in heel Nederland.

Wat: Perspresentatie The Wild Party
Wie: Oa. Ara Halici, Vera Mann, Ellen Evers, Ivo Chundro, Gino Emnes
Waar: M-Lab, Amsterdam
Wanneer: 31 augustus 2011
Door: Neeltje Knaap

Het is 1928 en de relatie van Queenie, een danseres, en Burrs, een clown, is in de loop van de tijd behoorlijk in het slop geraakt. Om de boel weer wat leven in te blazen, besluiten ze een feest te organiseren. De gasten vormen samen een bont gezelschap van excentriekelingen van divers pluimage. Het begint als een leuk feestje, maar al snel loopt het gruwelijk uit de hand…

The Wild Party maakt deel uit van het festival “50 jaar musicals in Nederland” en representeert de jaren ’00. Vanaf 16 september is de voorstelling te zien in theaters door heel Nederland (première op 19 september). Woendsdag 31 augustus was de perspresentatie in het M-Lab, en Musical Reports was erbij.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies