Anne van Rijn, Conny Stuart. Conny who??

Anne van Rijn gaf op de Uitmarkt 2011 een voorproefje van haar one-woman show (met een beetje hulp van haar muzikanten) “Conny Who?”, een tragikomische muziektheatervoorstelling gebaseerd op het repertoire van Conny Stuart, één van de grootste vrouwelijke theaterpersoonlijkheden uit de geschiedenis van het Nederlandse entertainment.

Wat: Conny Who? (Uitmarkt)
Wie: Anne van Rijn
Waar: Bellevue, kleine zaal
Wanneer: 28 augustus 2011
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies