Jury ‘Sunday Night Fever’ bekend gemaakt

De twaalf kandidaten van het nieuwe RTL4-programma ‘Sunday Night Fever’ worden in de strijd om de felbegeerde hoofdrol in de musical Saturday Night Fever begeleid door twee coach teams van waar topniveau. Zo nemen Carlo Boszhard en Julie Fryer het op tegen het team van Kim-Lian van der Meij en Jan Kooijman. Elk coach team trekt wekelijks alles uit de kast om hun protegees een plek te bezorgen in de volgende liveshow.

De coaches begeleiden de kandidaten vanuit hun eigen achtergrond: Carlo en Kim-Lian als allround (musical-)artiest, Julie en Jan vanuit hun danservaring. Behalve een strijd tussen de kandidaten, ontbrandt zo ook een strijd tussen de coach teams. In de eerste aflevering wordt uit alle aanmeldingen het aantal kandidaten teruggebracht naar twaalf. Slechts zes kandidaten zullen de liveshows halen. Presentatie van ‘Sunday Night Fever’ ligt in handen van Chantal Janzen.

Carlo Boszhard is vooral bekend als tv-presentator, maar was ook te zien in het theater. In de eerdere productie van Saturday Night Fever in 2001 speelde hij de rol van DJ Monty. Later had hij hoofdrollen in Beauty and the Beast en Les Misérables.

Julie Fryer is meervoudig Europees en Wereldkampioen Latin en Showdance. Bij het grote publiek werd ze bekend door het programma ‘Dancing with the Stars’, waarvan ze de eerste editie won. Julie geeft in dans- en fitnesslessen en is jurylid bij internationale danswedstrijden.

Kim-Lian van der Meij is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de leading ladies van de Nederlandse musical. Ze speelde hoofdrollen in onder meer Doe Maar!, Footloose, Fame en Legally Blonde. Komend seizoen is Kim-Lian te zien in de musical Daddy Cool.

Jan Kooijman studeerde dans in Rotterdam en New York. Hij danste bij Introdans en was tien jaar verbonden aan het Scapino Ballet. Heel Nederland leert Jan kennen door zijn rol in de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en als jurylid in ‘So You Think You Can Dance’.

Uitzending: zaterdag 3 december, tussen 21.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4. Daarna elke zondag de liveshows vanaf 4 december, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies