Daddy Cool castleden reiken nieuwe schoolpas met CJP uit

Vandaag hebben studenten van ROC ID College in Zoetermeer hun nieuwe schoolpas met CJP ontvangen uit handen van Kim-Lian van der Meij en Ruben Heerenveen. Daarmee is ROC ID College – met overige vestigingen in Gouda, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Woerden, Leidschendam-Voorburg en Leiden – het eerste ROC die hun studenten CJP-korting biedt. Met het CJP-logo op hun nieuwe schoolpas profiteren deze 11.000 studenten van flinke kortingen op cultuur en life-style. Om dit te vieren mocht een klas eerstejaars studenten gratis naar de eerste try-outs van de musical Daddy Cool in het Stadstheater Zoetermeer.

Met de introductie van ROC schoolpassen met CJP ontvangen nu ook jongeren buiten het voortgezet onderwijs de voordelen van CJP via hun onderwijsinstelling. De CJP-pas geeft jongeren tot 30 jaar korting in bijna alle bioscopen. Maar ook bij musicals, musea, concerten, festivals en op reizen en kleding.

Directeur CJP Walter Groenen is trots op de samenwerking met ROC ID College. ‘Het staat model voor de manier waarop we het komend jaar alle MBO-studenten in Nederland in aanmerking willen laten komen voor de CJP-voordelen. We hopen dat andere ROC’s dit initiatief volgen, want het is belangrijk dat deze groep studenten kan ontdekken wat cultuur voor hen kan betekenen.’

Met het overhandigen van een grote schoolpas door musicalsterren Kim-Lian van der Meij en Ruben Heerenveen werd het startschot gegeven voor de samenwerking tussen CJP en ROC ID College.  Met nog een paar uur te gaan tot de generale repetitie, maakten deze sterren graag even tijd vrij om een duet uit de nieuwe musical Daddy Cool te zingen. Op vrijdag 9 september mogen 30 studenten van ROC ID College naar de allereerste try-out komen kijken.

Sunny (Ruben Heerenveen) is een knappe Surinaamse jongen van 25 die maar één grote droom heeft: dansen. Met zijn dance crew ‘Sunshine’ doet hij mee aan een wedstrijd, waarmee hij zijn leven voorgoed kan veranderen. Als Sunny de mooie Roos (Kim-Lian van der Meij) tegen het lijf loopt, staat hij oog in oog met zijn eigen verleden. De twee zijn elkaar al eens eerder tegengekomen, toen Sunny als jongetje vanuit Suriname naar Nederland kwam. Na deze hernieuwde kennismaking blijkt dat de schimmen uit het verleden nog steeds hun greep op het heden kunnen hebben. Pearl (Joanne Telesford), de moeder van Sunny, en Ma Baker (Anne-Mieke Ruyten), de moeder van Roos, blijken een geheim te delen dat de liefde tussen Sunny en Roos zwaar op de proef zal stellen… Linda (Jetty Mathurin), heeft zo haar eigen mening over het geheel.

De muziek in Daddy Cool is afkomstig van hitproducer Frank Farian. Farian is niet alleen de geestelijk vader van Boney M, maar ook van Eruption (I Can’t Stand the Rain), Milli Vanilli (Blame It On The Rain) en zeer recent nog Ducksauce (met de wereldwijde hit Barbra Streisand).

Daddy Cool is een spektakel met een spannend, hedendaags verhaal over liefde, dromen, heimwee en verleden, met adembenemende dance battles in de stijl van het RTL programma ‘So You Think You Can Dance’!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies