Hema de Musical in 2012/2013 in de theaters

Hema de Musical is een nieuwe, originele en vooral komische musical die de Nederlandse theaters zal aandoen in seizoen 2012-2013. Hema de Musical wordt volledig geproduceerd door Bos Theaterproducties. Hema verleent samenwerking door middel van het inzetten van haar verkoop- en marketingkanalen voor Hema de Musical.

“Het is een enorm compliment als er een musical wordt geschreven die zich afspeelt binnen onze eigen winkel” aldus Ronald van Zetten, directievoorzitter.  “Voor zover mij bekend is het nog nooit eerder gebeurd dat er een hele musical om een Nederlandse winkel heen gemaakt wordt. Daarom natuurlijk heel spannend en vooral ook erg leuk. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een echte Hema musical wordt. Er is zoveel voorwerk gedaan. En ook voor ons is het een verrassing hoe de musical er precies uit gaat zien. Maar wij kijken er zeker naar uit.”

Hema de Musical speelt zich af in een Hema-filiaal om de hoek, zoals iedere Nederlander die wel kent. Herkenning zal ook vooral plaatsvinden door de centrale rol van de oer-Hollandse en iconische Hemaproducten in de musical.

Hema de Musical wordt geschreven door Tamara Bos (Minoes, Het Paard van Sinterklaas, de dramaserie Annie M.G.) en wordt geregisseerd door Saskia Huybrechtse (De niet meer zo Piepshow, De Dansgigant).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies