‘The Phantom of the Opera’ concert live te zien in de bioscoop

We vermelden eerder op Twitter maar zondag 2 oktober, 19.30 uur vertoont Pathé in tien bioscopen, live vanuit de Royal Albert Hall in Londen, de speciale jubileumuitvoering van The Phantom of the Opera. Kaarten bij Pathé (17,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Bij het 25-jarig jubileum van de populaire musical presenteren Andrew Lloyd Webber en Cameron Mackintosh een groots opgezette uitvoering van The Phantom of the Opera. Aan de voorstelling zondag 2 oktober a.s. in de Royal Albert Hall in Londen werken ruim tweehonderd artiesten mee. Via satelliet is deze jubileumuitvoering wereldwijd in honderden bioscopen te zien. In Nederland onder meer in tien bioscopen van Pathé.

De tien bioscopen: Pathé Tuschinski (Amsterdam), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof(Den Haag), Rembrandt Arnhem, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Zaandamen Cinema de Kroon (Zwolle).

Tevens is het concert te zien in bioscopen te: Almere, Den Bosch, Emmen, Heerenveen, Heerlen, Maastricht, Schagen, Spijkenisse, Venray, Wageningen, Zoetermeer en Zutphen.

Tevens zal het gehele concert op CD, DVD en Blu-ray uitkomen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies