WIN: 2 kaarten voor M-Lab’s ‘The Wild Party’ in Amsterdam

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

De spannende dansmusical speelt zich af tijdens één doorwaakte nacht in 1928 in New York. De relatie tussen clown Burrs (Ara Halici) en revue-ster Queenie (Vera Mann) heeft zijn beste tijd gehad en een groot, wild feest moet voor de redding zorgen. De gastenlijst presenteert het decadente leven uit die tijd: kunstenaars en artiesten; vrijgevochten types van elke seksuele voorkeur, in elke combinatie. Maar wat als een vrolijke avond begint, loopt gruwelijk uit de hand.

Musical Reports mag in samenwerking met het M-Lab 2 kaarten weggeven voor The Wild Party op 20 september.

Wat moet je doen om 2 kaarten te winnen voor The Wild Party in het DeLaMar Theater te Amsterdam (aanvang 20:30 uur) in theater M-lab te Amsterdam? Je kan dit maal enkel en alleen via Twitter kaartjes winnen.

Meedoen via Twitter:
Kans op de twee kaarten maar je door mee te doen aan de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Retweet dit bericht en volg @MusicalReports. Zo maak je kans op 2 kaarten voor The Wild Party op 20 september HIERvind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op:Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies